Fruita i verdura ecològica encarregant la cistella del dimecres

Aquest és el format ideal per les famílies (des de unipersonals a numeroses!) i una de les millors maneres d'assegurar la vostra compra. Es tracta de fer la comanda prèviament a través del nostre web.

Per poder fer comanda cal que estigueu donats d'alta com a clients nostres. Tingueu en compte que nosaltres ens compremetem a fer tot el possible per assegurar-vos una cistella amb prou diversitat de fruita i verdura durant tot l'any per poder alimentar-vos equilibradament segons la temporada, el que us demanem a canvi és que us comprometeu a una regularitat setmanal mínima a l'hora de fer les vostres comandes.

Si encara no sou clients registrats prement aquí accedireu al formulari de sol·licitud d'alta al servei.

Nosaltres pengem el catàleg actualitzat cada dijous al vespre i fins que no està penjat no hi teniu accès. Quan pengem el catàleg també us enviem un missatge explicant-vos el que hem fet al camp durant la darrera setmana i quines novetats hi ha al llistat de productes que us oferim. Des de llavors i fins dilluns a les 12:00h del migdia teniu temps per fer les vostres comandes.

El dimecres a la tarda ja us tenim a punt tot el que heu encarregat. Podeu passar a recollir la vostra cistella per casa nostra (de 16:30 h a 20:00 h) o us la podem portar (en aquest cas heu de fer una comanda mínima de 15 €) amb un suplement per cada lloc de descàrrega (si per exemple us ajunteu 3 cistellaires, el cost serà d'un terç per cadascú). Si en un lloc descarreguem més de 5 cistelles, el transport el fem gratuit.

Apliquem dues tarifes de desplaçament en funció d'on haguem de portar les cistelles. Si esteu més a prop de 10 Km del Parc, us cobrem 3,00 € per lloc de descàrrega (dins el cercle vermell). Si esteu entre 10 i 15 Km, us cobrem 5,00 € per lloc de descàrrega. Més enllà dels 15 Km no servim i us aconsellem que feu les vostres comandes a altres companys nostres que tingueu més aprop.

Si viviu més al nord i a l'Est de Figueres us podeu posar en contacte amb la Sara de Castelló d'Empúries. I si esteu més al sud de La Bisbal, podeu contacta amb en Raimon i la Maren de Palafrugell. D'altra banda si sou a prop de la Garrotxa, teniu la possibilitat de contactar amb La Saó.

Altres companys de la resta de Catalunya els podeu trobar al web de la Xarxa de Pagesos Agroecològics de Catalunya (La Xarxeta)